Rareș Bogdan: „Nu renunțăm la Florin Cîțu! Este singura opțiune a PNL pentru funcția de prim-ministru și președinte PNL

Susține blogul cu un share:

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat marți că nu s-a luat în calcul, în interiorul partidului, renunțarea la susținerea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier.

„Nu renunțăm la Florin Cîțu! Este singura opțiune a PNL pentru funcția de prim-ministru și președinte PNL. Informațiile care au apărut în spațiul public potrivit cărora PNL se gândește la o alta variantă de prim-ministru sunt false. O intoxicare!”.

Declarațiile prim-vicepreședintelui PNL vin după ce în spațiul public au apărut, marți, informații pe surse potrivit cărora liderii PNL iau în calcul retragerea susținerii pentru Florin Cîțu.

Rareș Bogdan, mesaj pentru USR PLUS

Luni seară, după demisia miniștrilor USR PLUS, Rareș Bogdan a declarat că decizia colegilor de coaliție este „absolut incredibilă”.

„Mergem înainte și guvernăm România. Suntem un partid responsabil aflat în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Suntem șocați de iresponsabilitatea colegilor noștri de guvernare.

Este absolut incredibil să abandonezi România cu aplauze, să fugi de la guvernare cu aplauze într-un moment în care trebuie să înceapă școala – 3,5 milioane de copii în această țară, avem valul 4 care se apropie, suntem în plină etapă de vaccinare și suntem pe punctul în care, în 2, 3 săptămâni semnăm cel mai important program de investiții pe care l-a avut această țară – PNRR, 29,2 miliarde de euro, plus că implementăm un program de la care a pornit mărul discordiei, un program pentru comunitățile din mediul rural, pentru acei români care nu locuiesc în cartierul Primăverii, care nu locuiesc în Cluj, Timișoara, Iași sau în Constanța, în Brașov, ci care locuiesc în 54% dintre comunitățile din România, adică în zona rurală și, care, din păcate, după 31 de ani nu au șansa 69% dintre români să nu aibă aducțiune la rețelele de gaz, 54% la rețelele de canalizare și 29% la rețelele de apă.

Probabil asta i-a deranjat pe colegii din USR PLUS care au electoratul cu precădere în zonele urbane, și au considerat că guvernul Cîțu poate să abandoneze zona rurală. Niciodată nu vom abandona românii oriunde s-ar afla ei. Este o seară critică, tragică, pe care niciodată nu mi-aș fi închipuit-o atunci când protestam la doi pași de această vilă în Piața Victoriei, alături de sute de mii de români la minus 30 de grade, sau plus 40 de grade luând gaze în ochi”, declara, luni seară, Rareș Bogdan.


Susține blogul cu un share:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *