Firea falimentară și subvențiile

Susține blogul cu un share:

Primarul Capitalei Gabriela Firea, a ieșit făcand declarații că Bucureștiul este in faliment, pentru că n-a primit bani de la buget decat 500 milioane euro. Practic, Firea vrea să spună că , PSD a pierdut alegerile in București pentru ca n-au fost suficienți bani de pomeni electorale , angajați, garduri și Biserici :

Primăria Municipiului București va aloca aproape 53 de milioane de lei pentru 100 de biserici din Capitală, dintre care 20 de milioane de lei vor merge către Catedrala Mântuirii Neamului in 2019

Aproape 340 de milioane de lei pentru modernizarea transportului public din București. Investiții de la stâlpișori la aer condiționat în autobuze.

Societatea de Transport București(STB) are în 2019 un buget estimat de 1,24 miliarde lei. Din această sumă, cheltuielile cu personalul reprezintă 913 milioane, iar cheltuieli pentru investitii 343 milioane lei.

Bucuresti smart city – bani aruncați pe geam.

In Iulie 2018 , Firea anunța ca s-a semnat un contract de consultanța de 100.000 euro (fară tva) cu firma „Deloitte Consultanta SRL” pentru un Smart City Bucuresti. Prin Smart City se urmarea : infrastructură de transport public si drumuri adecvate, servicii de calitate prin infrastructuri moderne, noi locuri de munca, siguranța publică, reducerea emisiilor CO2 si a poluării.

Realizări – ZERO. Bucureștiul este mai sufocat ca niciodata de masini , poluarea a atins cote foarte mari, fiind in top in ceea ce priveste poluarea.

Poate ar trebui mai bine să declare de ce nu a luat mai deloc fonduri europene, ci toate contractele s-au facut cu acordul partidului, sau a firmelor „de” Voluntari.


Susține blogul cu un share:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *