Daca esti politist iei cu suspendare cand omori un copil

Susține blogul cu un share:

Închisoare cu suspendare pentru polițistul care a ucis o fetiță pe o trecere de pietoni

Polițistul care în ianuarie 2022 a ucis o fetiță de 11 ani și a rănit o alta, lovindu-le cu mașina Poliției pe o trecere de pietoni din București, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia instanței nefiind definitivă.
Judecătoria Sectorului 1 a mai decis ca poliţistul să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 sau la Arhiepiscopia Bucureştilor, pe o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, instanța a hotărât ca societatea de asigurări City Insurance (aflată în faliment) să îi plătească familiei Raisei 160.000 de euro, iar familiei fetiței rănite 90.000 de euro.

„Acțiunea civilă, și anume daunele morale, au fost duse în derizoriu, în sensul în care au fost acordate daune de 160.000 de euro pentru familia Raisei, iar Marina a primit 90.000 de euro pentru cele 100 de zile de îngrijiri medicale.
Dacă nu era destul, munca în folosul comunității o să fie făcuta probabil la Arhiepiscopia Bucureștilor”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

El a anunțat că va ataca decizia luată miercuri de Judecătoria Sectorului 1.


Susține blogul cu un share:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *